Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2024

Üniversitemizde Özel Gereksinimli Öğrenci Oryantasyon Programı Düzenlendi

Üniversitemizde, Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi Koordinatörlüğümüz tarafından yeni kayıt yaptıran özel gereksinimli öğrencilerimizin üniversite hayatına uyum süreçlerinin kolaylaştırılması ve öğrencilere Üniversitemizin tanıtılması amacıyla “Özel Gereksinimli Öğrenci Oryantasyon Programı” düzenlendi.

Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa; Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yağmur Akkoyunlu, akademik ve idari personelimiz ve özel gereksinimli öğrencilerimiz katılım sağladı.

Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Büşra Süngü’nün yaptığı sunum ile özel gereksinimli öğrencilerimizi bilgilendirdiği program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.